Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro Momentul în care japonezii realizează că nu trăiesc în basme
3 raspunsuri, intrebare trimisa 1 februarie 2012

ce sa cultiv?

Daca as avea un teren de vreo 5000 mp, ce cultura este cea mai rentabila sa cultiv?

Acasa   »   Gradina

Răspunsuri

Junior

cel mai bine iti faci o sera si o crescatorie de ciuperci.

0 0 0 0 0
19 februarie 2012
Junior

Daca ai ceva banuti poti sa faci urmatoarea chestie:
iti faci pe mai multe straturi, doua minim, pe cel inferior sau cele inferioare iti pui ciuperci (am auzit,azi, nu stiu daca ii adevarat dar vreau sa ma interesez; o ciuperca isi intinte radacinile, posibil pana pe o raza de de 30m), lumina redusa si pe nivelul superior ceva ce necesita lumina, rosi, castravei, legume in general (parerea mea), sau poti sa plantezi rapita, se poate folosi la obtinerea unui ulei in loc de combustibil (motorina, benzina)

0 0 1 0 0 60%
1 februarie 2012
Junior

Ori lucruri care se vand foarte bine si mai mereu, fructe: mere, struguri (poti vinde pentru vinuri), sau legume: rosii, cartofi.

Eu ti-as sugera sa folosesti acest pamant pentru mai multe culturi. Ori faci o cultura de struguri si vinzi 70% pt vinuri si 30% pentru vanzare normala. Sau faci mai multe fructe, care la fel 50% in gem/compot si 50% normal.

0 0 1 0 0 60%
1 februarie 2012

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 3 săptămâni

26797 răspunsuri

ultimul răspuns acum 1 zile

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.