Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
Miruna intreaba:
2 raspunsuri, 18 iulie 2010

Cum se inmultesc trandafirii?

Cine stie cum se pot inmulti trandafirii de gradina? De preferat din propria experienta!

Acasa   »   Gradina

Răspunsuri

eu am luat in luna septembrie lastari care aveau pe ei 4 ochiuri. Cu o teva,am facut gaura in pamint si am introdus lastarul 3 ochiuri in pamint, apoi am acoperit cu fudul unui bdon de coca cola.Se lasa asa, pina in luna mai,cind se ridica bidonul.

0 0 0 0 0
10 aprilie 2013
Junior

Depinde de soi, ei se pot inmulti prin butasi sau altoire. Prin butasi e destul de simplu, cand apar lastari infloriti la trandafir, se taie lastarul cam la 15-25 cm, se cresteaza putin in varf si se lasa 1-2 zile in apa cu zahar sau aspirina sa ii apara radacinile. pe urma il plantezi in sol moale si adaugi la 2 zile putin zat de cafea. in cam o luna il trasferi in ghiveci mediu.

0 0 0 0 0
19 iulie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.