Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro Bărbatul care a câştigat de 14 ori la loterie
Miruna intreaba:
2 raspunsuri, intrebare trimisa 18 iulie 2010

Cum se inmultesc trandafirii?

Cine stie cum se pot inmulti trandafirii de gradina? De preferat din propria experienta!

Acasa   »   Gradina

Răspunsuri

eu am luat in luna septembrie lastari care aveau pe ei 4 ochiuri. Cu o teva,am facut gaura in pamint si am introdus lastarul 3 ochiuri in pamint, apoi am acoperit cu fudul unui bdon de coca cola.Se lasa asa, pina in luna mai,cind se ridica bidonul.

0 0 0 0 0
10 aprilie 2013
Junior

Depinde de soi, ei se pot inmulti prin butasi sau altoire. Prin butasi e destul de simplu, cand apar lastari infloriti la trandafir, se taie lastarul cam la 15-25 cm, se cresteaza putin in varf si se lasa 1-2 zile in apa cu zahar sau aspirina sa ii apara radacinile. pe urma il plantezi in sol moale si adaugi la 2 zile putin zat de cafea. in cam o luna il trasferi in ghiveci mediu.

0 0 0 0 0
19 iulie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 4 săptămâni

26797 răspunsuri

ultimul răspuns acum 3 zile

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.