Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
Adda_z intreaba:
5 raspunsuri, 30 ianuarie 2011
Junior

Cum ai comunica?

Cum ai comunica cu prietenii tai daca o perioada de timp ai ramane fara telefon si acces la internet?

Alte intrebari   »   Personalitate si auto-cunoastere

Răspunsuri

Junior

Cand vrei sa comunici cu cineva fara internet cauti sa te intilnesti personal ,daca e prieten adevarat stii stii unde sa-l gasesti fara telefon sau net

0 0 0 0 0
26 mai 2013
Junior

avand in vedere ca am prins o astfel de perioada pot spune ca nu era greu sa comunici chiar daca nu aveai tel si internet! Era ceva normal firesc sa te duci la un prieten si sa vezi ca nu e acasa si sa te intorci suparat. Dar acum avand in vedere ca am vazut si folosit tot felul de tehnologii ar fi un adevarat calvar !!!!! Suntem in era vitezei si tehnologiei....

0 0 0 1 0 80%
4 martie 2012

nicicum sau ca pe vremuri. Ne dam intalnire oral nu telefonic si ne vedem fizic, nu pe facebook. Sau as merge pe varianta ca "o vreme" nu inseamna ca nu mai am prieteni, o proetenie adevarata se reia de unde a ramas si peste 10 ani!

0 0 0 0 0
1 martie 2012

Pai le-as trimite scrisori prin posta.Daca nici asta n-ar exista as pune scrisorile intr-o sticla si le-as trimite pe un rau...cine stie poate le primesc..

1 0 0 0 0 20%
31 ianuarie 2011
Veteran

Dupa cum ma stiu...cel mai probabil as invata niste ciori drumul cel mai scurt spre prieteni,le-as atasa de un picior biletelul cu ce am pe suflet,mesajul respectiv pe care vreau sa il transmit si le-as trimite spre destinatie cand am nevoie. Desigur as atasa de spatele ciorilor si un saculet cu un creion si o foaie pentru "reply-ul" interlocutorul meu,ca de multe ori nu ai asa cv la indemana cand primesti un mesaj sau o scrisoare,si eu ma gandesc la aproapele meu. De ce am ales aceasta modalitate?Pai sunt mai multe motive: e ieftin, ciorile se vor intoarce intotdeauna acasa la ora mesei, uneori ciorile se vor intoarce si cu bijuterii deoarece ciorile sunt atrase si de chestii stralucitoare, poti folosi metoda asta cam oriunde in europa ciorile fiind raspandite dealungul continentului prin tari precum Franta,etc, in caz de deces nu-i mare paguba, pai cui ii pasa daca moare o cioara? dupa cum am zis, se gasesc oriunde,avem din belsug,plus ca nu iti trebuie multa imaginatie sa ii dai un nume afectiv ciorii tale. Scurt pe doi este ieftin,productiv,eficient,investitie minima.Imaginati-va daca orice om ar avea in loc de celular o cioara doua si in loc de internet inca doua trei,oamenii ar fi mai sanatosi,nu ar mai fi asa dependenti de wikipedia,google...inimi mai sanatoase neafectate de undele nocive ale telefoanelor mobile,ar fi o lume perfecta,in care ciorile si-ar gasi in sfarsit rolul binemeritat de "salvatoarele omenirii".

0 0 0 0 2 100%
30 ianuarie 2011

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.