Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro Pisicile cauzează comportamente agresiv-explozive
4 raspunsuri, intrebare trimisa 26 iunie 2010

Unde gasesc laptopuri ieftine?

Unde pot gasi si eu laptopuri ieftine(nu second)?

Aparate electronice   »   Gaming

Răspunsuri

ebay

0 0 0 0 0
13 august 2010

am eu nou noutze, arezzo italia daca te intereseaza

0 0 0 0 0
28 iunie 2010
Junior

Cele mai bune oferte pe care le-am gasit sunt aici http://www.dc-shop.ro/... mi-am cumparat si laptopul si PC-ul de la ei asa ca ii recomand cu caldura. Insa totusi iti spun ca nu merita sa dai banii pe ceva ieftin deoarece e posibil sa nu te ajute cu mare lucru.Mai bine mai pui cateva sute de lei si iti faci o configuratie reusita. Bafta!

0 0 0 0 0
26 iunie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 3 săptămâni

26797 răspunsuri

ultimul răspuns acum 1 zile

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.