Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
2 raspunsuri, 12 ianuarie 2012

Cum pot sa fac ?

Atunci cand pictez , foile de imbiba cu apa si se indoaie , e foarte deranjant ... am incercat multe metode prin care sa le indrept , dar mai mult am stricat . Acum cateva saptamani mi-am cumparat pana si foi mai groase , recomandate de cineva , credeam ca asa voi reusi sa pictez normal , dar tot se indoaie . Cum as putea sa fac sa pastrez foile drepte ?

Arta   »   Arta plastica, Fotografie

Răspunsuri

Junior

incearca ba pe panza si daca nu vrei pe panza, atunci pune foarte putina apa, minimal .

0 0 0 0 0
13 ianuarie 2012
Junior

mie mi se intampla asa daca era pensula prea umeda. incearca sa nu mai pictezi pe foi ci pe panza sau placaje speciale pt asta (stiu ca se gasesc la jysk) si nu sunt f scumpe 10 lei 3 bucati cam asa si sunt marisoare.

0 0 0 0 0
12 ianuarie 2012

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.