Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro Eşti şofer? Aruncă flăcări peste potenţialii hoţi
2 raspunsuri, intrebare trimisa 21 februarie 2012

motor uzat

cum ne dam seama cand un motor este prea uzat?: VA ROG RASPUNDETI DUPA PROPRIILE EXPERIENTE

Auto-moto   »   Tunning

Răspunsuri

Junior

un motor uzat nu trebuie sa treaca de 200000 km ca sa spui ca este uzat, daca schimburile de ulei, filtre au fost facute la timp, daca sa folosit motorina/benzina de buna calitate(aici ma refer mai mult la cele diesel, am multi prieteni ce baga motorina de oriunde si daia de tren mai groasa:)) ) te duce fara probleme la peste 200000 km. la unele marci de masini sunt garantate motoarele la 500000 km.un motor poate pica si la 100000 km daca nu respecti indicatiile producatorului. atunci cand masina da cu fum, cand motorul scoate sunete ciudate ( bate, trancane).

0 0 0 0 0
19 aprilie 2012
Junior

te referi la un motor pentru masina ? Pai in primul rand iti dai seama dupa kilometr reali. Masinile de calitate gen BMW, AUDI, MERCEDES au o durata a vietii mai lunga. Dar daca se trece de 200.000km nici o masina nu mai se merita.

Motorul uzat trece de 200.000 km reali. Pe langa asta, poti compara cum se aude motorul cu unul mai nou.

0 0 0 0 0
23 februarie 2012

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 3 săptămâni

26797 răspunsuri

ultimul răspuns acum 3 zile

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.