Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
8 raspunsuri, 27 martie 2009

cum imi pot da jos unghiile?

Cum pot sa imi dau jos unghiile de gel, singura, acasa? Stie cineva? A, si inca ceva, sunt sanatoase unghiile astea?

Beauty, Fashion   »   Altele

Răspunsuri

Nu incerca cu acetona :D . Aceasta usuca foarte tare unghia naturala si de aceea ti se exfoliaza . Exista pe internet un produs numit Tips-OFF . Nu este scump si eu zic ca este foarte bine sa il ti in casa pentru orice eventualitate.Sau ar mai fi o metoda si aceea de a pili unghia cu o pila de duritate scazuta pentru a nu afecta unghia pana ce tipsul sau gelul se reduce.Sper ca ti` am fost de folos . :) Succes!

0 0 0 0 0
21 aprilie 2012

si intr'un fel sunt daunatoare,deoarce unghia naturala e astupata cu lipici sau gel si nu primeste aer...plus ca inainte de aplicarea gelului sau a unghiei false se pileste toata suprafata ei,si devine poroasa si mai vulnerabila...eu pe toate clientele mele le sfatuiesc sa faca macar 1 sapt pauza dupa ce si-au dat jos unghiile ca sa respire..sa foloseasca tratament intensiv sau intaritor..iar apoi sa revina sa isi puna din nou.

0 0 0 0 0
7 iunie 2009

eu zic sa incerci cu varful forfecutei sau a pilei sa bagi aer pe laterle..si asa se dau jos imediat,pt ca unghia fasa/gelul cand primeste aer se desface si se da jos....cu pila incearca,dar fi foarte atenta sa nu pilesti tare sa ajungi sa iti pilesti unghia ta de tot.

0 0 0 0 1 100%
7 iunie 2009

si eu am avut unghii false si le-am dat jos singura,acasa. am pilit tot gelul...e adevarat ca a durat cam 3 ore,dar n-am vrut sa ma duc l salon..

0 0 0 0 0
19 aprilie 2009

Dute la salon.E cel mai bun sfat pt siguranta unghilor tale!Ai putea sa incerci sa le pilezi foarte mult dar dureaza.Nu sunt chiar sanatoase dar nici foarte daunatoare!Am o prietene caruia nu i-am mai vazut unghile naturale de vreo 2 ani si nu are nicio problema;).Succes!

0 0 0 0 0
4 aprilie 2009

am prietene care au unghii cu gel ..una a incercat sa si le dea jos singura acasa si dup aia tot la salon a trebuit sa ajunga pt ca avea unghiile ca soselele noastre... deci du-te la salon. a si... depinde si cum ai tu unghia naturala dar in general da se strica si arata urat dupa ce le scoti pana se regenereaza.

0 0 0 0 0
28 martie 2009

Autorul intrebarii raspunde:

in apa calda? pai si vasele cum crezi ca le spal? de ce iti votezi raspunsul, nu inteleg

0 0 0 0 0
27 martie 2009
Junior

Eu am avut astfel de unghii si acum am patul unghial in valuri :( si sunt super casante.
Incearca sa le inmoi in acetona...

0 1 0 1 1 73%
27 martie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.