Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro

Dragoste, Sex - Altele

2 raspunsuri, intrebare trimisa 5 iulie 2011

Concurs

in primul rand scz categoria.Am nevoie de cat mai multe voturi va rog mult de tooot.E ff simplu intrati pe : http://concurs.petlend.ro/... apasati pe voteaza si gta.Multumesc

Dragoste, Sex   »   Altele

Răspunsuri

Junior

Hai du-te la origini ca am o greata pe spam-eri!

0 0 0 0 0
5 iulie 2011
Junior

inca odata rusine ! urat din partea ta

0 0 0 0 0
5 iulie 2011

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5243 intrebari

ultima intrebare 27 octombrie 2014

27464 răspunsuri

ultimul răspuns acum 1 săptămâni

98.87% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2015

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.