Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
odette intreaba:
2 raspunsuri, 9 august 2009

CUM ITI DAI SEAMA DAK UN BAIAT SIMTE CEVA PT TINE?

CUNOSC UN BAIAT DE 2 ANI,SUNTEM LA ACEEASI SC,SI CAND VB PE MESS TOT IMI ZICE IUBIRE,DRAGOSTE,LUI II PLACE DE MINE SI MIE DE EL,SUNTEM DE ACCEASI VARSTA, 18 ANI,EL M-A INTREBAT ODATA DACA IL IUBESC SI EU I-AM ZIS CA DA, DAR CA PE UN PRIETEN SI EL A ZIS SI CA PE UN IUBIT? SI I-AM ZIS CA NUSH,SI EL A ZIS CA HAI LASA CA STIU CA MA IUBESTI...OARE TINE LA ME??? SAU SIMTE CEVA PT MINE???

Dragoste, Sex   »   Altele

Răspunsuri

parerea mea e ca baiatul respectiv se cam joaca cu tine iar daca tu il crezi bine daca nu e iar bine pt el,daca iar placea de tine ar face ceva mai serios in privinta ta in viata reala nu doar virtuala....si iar raman stupefiata cu cata usurinta se pronunta cuv iubire;cum s-a ajuns la iubire in cazul vostru?vb pe mess?sau e genul de baiat macho care are jumatate din fete moarte dupa el si tu te numeri printre ele??la 18 ani e pacat ca tot ce zboara crezi ca se mananca...ai grija

0 0 0 0 1 100%
9 august 2009

Mai bine da search la CUVINTE CHEIE.Sunt o gramada de intrebari ca ale tale....Si daca la 18 ani nu stii ce vrei si nu-ti dai seama daca un baiat te palce e grav.Ori esti naiva ,ori copilaroasa, ori nu ai mai avut prieten niciodata.... :)

0 0 0 0 0
9 august 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.