Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
amy intreaba:
6 raspunsuri, 27 iunie 2009

Cum iti dai seama daca cineva sta cu tine pt sex?

Probabil e una dintre intrebarile banale dar multi stim ca exista si astfel de relatii.
Deci cum va dati voi seama daca cineva sta cu voi, sustine ca va iubeste cand de fapt intreaga relatie se bazeaza pe sex si cam atat? Ce ati face in privinta asta?

PS: Inafara de `prietenii cu beneficii`.

Dragoste, Sex   »   Relatii, cuplu

Răspunsuri

Junior

Pai raspunsul e simplu. Nu exista afectiune. Nu exista sentimente !

0 0 0 0 0
30 iunie 2009
Junior

Relatia se rezuma la sex.
Nu propune si altfel de iesiri. Sau pur si simplu sa vina la tine sa dormiti imbratisati, fara sa faceti nimic. Sau oricum, orice faceti, se ajunge tot la sex.
Nu te include in viata sa exterioara sexului: nu ii cunosti prietenii, colegii, nu participi la activitatile lui obisnuite in masura in care se poate, nu iti povesteste despre sine, nu isi deschide sufletul in fata ta.
Pentru ca un om care vrea doar sex nu te va include in viata sa personala (prea mult), nu te va lasa in 'lumea lui'.

Ca sa iti dai seama nu trebuie sa refuzi sex o perioada; ci doar gandeste-te: aveti liber 2-3 zile. Cum le petreceti impreuna? Faceti sex si apoi va vedeti fiecare de treburile lui? Sau petreceti majoritatea timpului facand lucruri impreuna?
Stai si observa-l. Isi face planuri in legatura cu voi de viitor; il observi avand si alte asteptari decat cele sexuale? Pentru ca daca e o relatie strict sexuala nu isi va face prea multe planuri de viitor.

0 0 0 1 0 80%
27 iunie 2009

Daca nu iti si demonsteaza ca te iubeste, doar zice, atunci....Daca nu te scoate la un suc, nu e tandru cu tine, nu se chinuie sa se gandeasca ce sa faceti in ziua respectiva.....Daca nu va tineti de mana pe strada....Nu mai fa sex cu el cv timp si o sa-ti dai seama singura.

0 0 0 0 0
27 iunie 2009
Junior

Nu e dispus sa faca sacrificii pentru tine,nu-ti acorda destul timp.
Fa o comparatie cu relatiile anterioare(daca ai avut) si iti dai seama.

0 0 0 0 0
27 iunie 2009

Simplu, nu mai face sex cu el vreo o luna, doua, trei.. si atunci vezi daca te va parasi.

0 0 0 0 0
27 iunie 2009
Junior

Nu prea te scoate in oras , nu te-a prezentat prietenilor deloc sau ca fiind prietena lui, aproape de fiecare data cand va vedeti faceti sex , daca tu vrei sa te vezi cu el si ii dai de inteles ca nu o sa faceti sex, inventeaza scuze cum ca nu ar putea sa se vada cu tine, si mult mai multe

0 0 0 0 0
27 iunie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.