Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
3 raspunsuri, 23 iulie 2012

cand este perioada de fertilitate?

Buna! Nu stiu daca asa se numeste perioada aia cand poti ramane insarcinata pentru ca nu ma intereseaza pentru mine ). Dar cand poti ramane insarcinata inainte sa iti vina menstruatia sau dupa ce te-a trecut. Eu zic ca inainte sa iti vina dar o fata zice ca dupa. Deci cum este inainte sau dupa?
Multumesc anticipat

Dragoste, Sex   »   Sexualitate

Răspunsuri

Junior

Perioada de 5 zile inainte si dupa menstruatie este o aproximatie, dupa metoda calendarului dar nu este sigura.In realitate, daca iti calculezi perioada fertila (in cazul ciclurilor menstruale regulate), tot cu aproximatie rezulta ca zilele de dinaintea menstruatiei in care nu poti ramane insarcinata (pana la10 zile inainte de menstruatie) sunt mai multe fata de cele de dupa menstruatie (pana la 7 zile, in functie de durata menstruatiei).O aproximatie mult mai sigura a zilelor in care nu ramai insarcinata (in cazul in care sti exact cand se va produce menstruatia urmatoare) este perioada de 7 zile inainte de mentruatie si 5 zile dupa.Nu va bazaţi insa numai pe aceste lucruri si protejaţi-va!

0 0 0 0 0
2 august 2012

asa cum a spus si Mercenarul inainte si dupa menstra cu 5 zile EXISTA POSIBILITATEA SA NU RAMAI INSARCINATA, in rest, CHIAR SI PE CICLU poti ramane.deci fertilitatea domina, exceptand cele 10 zile. dar sfatul meu pentru cei care citesc este sa nu se bazeze pe metoda calendarului, fiindca nu e asa sigura.

0 0 0 0 0
25 iulie 2012
Junior

eu stiam ca, cu 5 zile inainte si 5 zile dupa NU ramai insarcinata ! :) dar nu sunt specialist si nici documentat asa mult nu sunt! Ce mai stiu din tinerete ! :)))

0 0 0 0 0
23 iulie 2012

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.