Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
6 raspunsuri, 12 iulie 2009

cum iti dai seama la o fata daca e virgina?

cum iti poti da seama la o fata daca e virgina? am auzit ca dupa sani daca sunt moi e dezvirginata ...astept raspunsuri

Dragoste, Sex   »   Sexualitate

Răspunsuri

eu oare dece nus sigura daca is virgina ca eu chiar daca is virgina ca nu mam culcat cu nikiun baiat ... dar eu cred ca nus dece oare asa cred eu ? ca cand miam bagat degetu asa din curiozitate nu am simtit deloc durerea oare sa nu fiu virgina sau ?

0 0 0 0 0
16 noiembrie 2011

sani :|?
am sani moi daca e so lom asa....:|... sis virgina ...:|....sincer... eu cred ca e o prostie ... si nu sunt singura careia sanii sunt moi .:|..deci e un kkt:|

0 0 0 0 0
8 august 2010
Junior

Poti sa iti dai despre anumite detalii despre sex, care le stiu doar cei care au facut.
Oricat de mult ar citi sau la oricate filme porno s-ar uita, sunt anumite lucruri care ei or sa-i fie necunoscute.
In plus, o sa fie usor stangace cand discutati despre sex (desi poate fi dezvirginata, dar timida).

Si prezenta himenului (dar poate sa se fi nascut fara el, sa se fi rupt la practicarea anumitor sporturi sau sa fie foarte elastic)

Faza cu sanii nu e adevarata; sanii se lasa de la gravitatie, de la kilograme in plus, o data cu trecerea anilor. E o legenda, un mit. Si asta ti-o poate spune orice medic.
Asa ca nu merge cu varianta cu sanii.

Inafara de ruperea himenului, nu se produce dupa dezvirginare nici o schimbare fizica. Numai comportamental poti sa iti dai seama. Sau ducand-o la medic. Si in majoritatea cazurilor, avand un act sexual cu ea.

1 0 0 0 0 20%
13 iulie 2009
Junior

Sanii au o legatura foarte mare!Cand esti virgina ai sanii mai tari!E o piatra acolo!Si cand te dezvirginezi acea piatra cade iar sanii devin extrem de moi!
repet si faza cu sanii e adevarata!nu se lasa ci pur si simplu sunt mai moi ca deobicei!vorbesc din propia experienta!si nu sunt singura careia i s-a int asta

1 0 0 0 0 20%
13 iulie 2009
Junior

N-au treaba sanii. Uita-te la comportament.

0 0 0 0 0
13 iulie 2009
Veteran

Sanii nu au nicio legatura cu virginitatea sau "nevirginitatea" unei tinere.

Teoretic o fata este virgina daca are himenul intact. Himenul este o membrana care acopera intrarea in vagin. Cand are loc penetrarea, acesta se rupe si este insotit, de cele mai multe ori, de sangerare. Dar asta nu este neaparat o regula. Unele fete au himenul elastic si nu sangereaza la primul contact, altele se nasc chiar fara himen. Ruperea himenului nu demonstreaza neaparat ca si-a inceput viata sexuala, el se poate rupe si prin practicare unui sport solicitant etc.

Pe de alta parte, virgina este considerata o fata care nu a avut deloc contact sexual si de niciun fel. Faptul ca a facut sex oral si nu vaginal care i-ar fi putut rupe himenul nu o face virgina.

Practic nu exista un semn concret dupa care sa te uiti ca sa-ti dai seama daca o fata este sau nu virgina. Un indiciu poate fi comportamentul ei sexual, care tradeaza stangacie, timiditate. Altfel nu prea ai cum sa-ti dai seama si sa fii sigur ca asa e....

1 0 0 0 1 60%
13 iulie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.