Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
Anon!m intreaba:
6 raspunsuri, 20 noiembrie 2010
Junior

E adevarat ce se zice despre grase?

Multe persoane mi-au zis ca ar trebui sa fac sex cu o fata grasa deoarece citez ``sunt stramte``.E adevarat?

Dragoste, Sex   »   Sexualitate

Răspunsuri

Junior

Autorul intrebarii raspunde:

Nu am cum sa fiu eu prea micut.Daca ele sunt stramte pt mine inseamna ca am cv prea mare pt ele;)

0 0 0 0 0
5 iulie 2011

:))))))=)))))))) pai poate esti matale cam micutz :))))))))) glumesc

0 0 0 0 0
5 iulie 2011
Junior

Nu este adevarat. Acum depinde de fiecare in parte. Stiu una de prin Regie, fiind destul de durdulie, care o ardea (dupa 3-4 pahare) cu doi, trei insi in acelasi timp. Toti au spus ca este incredibil de stramta. Acum, eu nu i-am intrebat pe unde au intrat, dar cred ca nu prea au dat unde trebuia!

0 0 0 0 0
21 noiembrie 2010
Junior

Acu intreaba-i pe respectivii ce inteleg ei prin stramte. Din cate stiu eu vaginul poate fi mai mult sau mai putin elastic, in fuctie de persoana. Din experienta, daca vrei cat mai stramta, orienteaza-te dupa inaltime. Cel putin din ce am cunoscut eu, cea mai stramta a fost una pe la 1.58 m inaltime :D . Sa nu-ti inchipui insa ca sexul o sa fie mai grozav cu persoana respectiva. O sa te ajute sa rezisti la cat mai multe numere deoarece erectia va fi mai eficient stimulata. Daca tot nu e stramta, o poti baga cu fundul in ligheanul cu apa rece, vezi ce rezultate ai :)) .
Poti de asemenea sa incerci sexul anal, de preferat cu o femeie, acolo insa sa fii rpegatit ca mai stramt de atat nu se poate.
Ca si in comentariul de mai jos, evita fetele/femeile care au o anumita uzura (mai mult de 2-3) si roaga-te ca ala dinaintea ta sa nu fi fost Titus Steel sau Rocco.
Succes cu grasa, anunta-ne si pe noi ce ai rezolvat si cum ti s-a parut!

0 0 0 0 1 100%
20 noiembrie 2010
Junior

In principiu, nu. Poate doar prin comparatie.

Greutatea nu are neaparat legatura.
Dar poate fi o cauza secundara. Sunt mai stramte din cauza ca nu prea au avut relatii sexuale, spre diferenta de unele care arata foarte bine, au barbati cu carul si au ajuns galeata.

0 0 0 0 0
20 noiembrie 2010
Junior

nu cred . nu stiu daca are vreo legatura:))

0 0 0 0 0
20 noiembrie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.