Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
9 raspunsuri, 29 aprilie 2009

De ce nu-mi merge microfonul?

Nu imi functioneaza microfonul la laptop. nush ce s-a intamplat. mentionez ca folosesc mozilla dar am si IE 8 pe care il folosesc ocazional. zilele trecute am updatat IE si dupa asta s-a deschis o fereastra cu ceva add-ons si am dat click la deruta ca nu stiam ce vrea. s-ar putea de acolo? ma puteti ajuta?

IT   »   Altele

Răspunsuri

buna, am windows sp3 si nu imi merge microfonul, am incercat eu sa fac cateva madoficari dar degeaba , a si sa mentionez ca am ultima versiune de messenger , va rooog ajutati-ma!!

0 0 0 0 0
11 ianuarie 2012

Si eu am o problema cu microfonul! Fie ca e de la cel incorporat in laptop, fie de la unul cu casti pe care il am. Problema e urmatoarea: cand deschid din bara de desktop de jos iconita cu "volume control", am setat sa-mi apara microfonul si sa nu fie pe mute. Dar degeaba nu e pe mute la volume si la balance(deasupra de volume) arata "sters", adica inutilizabil. Apoi cand dau click pe ADVANCED imi apar 2 chestii la tone control: BASS si TREBLE... si bineinteles si acestea sunt inutilizabile si date la minim.
Mai jos imi apare mic 2 select(care e bifat) si sub, imi apare mic boos(care e bifat). Problema sunt de la functiile astea inutilizabile. Mie inainte imi mergea microfonul, dar dupa un timp...nu mai stiu de cand ca de mult n-am mai vb nu-mi mai mergea si apoi cand am hotarat sa vad ce are mi-a aparut asta!

Tin sa mentionez ca folosesc realtek AC 97 exact ce foloseam si inainte si exact ce folosesc si altii si le merge microfonul - pot fi auziti! Am incercat mai multe versiuni de realtek de la unele mai vechi pana la cele mai noi dar tot degeaba...TOT ASA IMI APARE! Spuneti-mi va rog ce sa fac, care va pricepeti. Am cautat ajutor in mai multe parti dar n-am gasit o solutie si acum in momentul asta am mare nevoie de microfon!

0 0 0 0 0
2 noiembrie 2011

dar.... mi-e imi apare doar audioul sa aud ceva dar am casti cu microfon si microfonul nu apare deloc:((( ce fac?

0 0 0 0 0
20 octombrie 2011
Junior

Fa astea:
1.Verifica daca setarile la placa de sunet sunt oki.
2.Verifica setariile la sound din windows..
3.Refa setarile din ym..daca ala il folosesti.. la action - call setup.

PS:Daca nu ai reusit cu nici una din metode..reinstaleaza YM...incearca o alta versiune...sau ce folosesti..vorbesc din proprie experienta.

0 0 0 0 0
21 iunie 2009
Junior

Microfonul il poti seta si din aplicatia pe care o folosesti. Programe precum Yahoo Messenger, Skype iti ofera posibilitatea de a verifica/seta microfonul pentru a putea vorbi.

Direct, poti sa te duci in Control Panel, Harware and Sounds (sau cum apare la tine... au am Windows 7). In meniul de Sound, in fereastra alegi Recording, iti apare microfonul tau. Si vezi la properties la el daca e setat (enable); poti sa setezi si volumul; mai multe optiuni.

Nu are absolut nici o legatura cu browserul tau.

0 0 0 0 1 100%
30 aprilie 2009

reinstall driver audio !

0 0 0 0 0
30 aprilie 2009
Junior

Ce legatura are IE / Mozilla cu microfonu , ca tot nu am inteles. Insa ce iti pot spune , poti sa iti refaci setarile din programul care iti suporta placa de sunet sau sa iti reinstalezi driverul. Daca tot nu merge, probabil s`o ars.

0 0 0 0 0
29 aprilie 2009
Veteran

Si eu am avut problema asta si am rezolvat-o prin formatare. Apoi a mers...

0 0 0 0 0
29 aprilie 2009
Helper

Pai ai incercat sa dai la proprietate din sistem daca functioneaza corect? Inceraca si da un restore la pc de cind iti mergea bine microfonul. :)

Start - Accessories - Utility System - Restore :)

0 0 0 0 0
29 aprilie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.