Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro De ce boicotul este denumit boicot?
Anthony intreaba:
3 raspunsuri, intrebare trimisa 29 ianuarie 2012

Cum configurez routerul?

Un vecin a cumpărat de curând un router wireless Edimax 802.11n pentru a conecta un laptop cu wifi,și un pc fără placă wifi la internet.ISP-ul e RDS Fiberlink (pppoe,user&pass,etc).Acum întrebarea intrebătoare e,cum configurez routerul care e exclusiv wireless,să ducă atat pc-ul fără placă wireless,cât și laptopul cu wifi,precum și alte dispozitive wifi (samsung galaxy S2)? Am citit și manualul cap-coadă,am căutat și pe google o grămadă,însă nu am găsit setări pentru acest model.Nu le am cu routerele,așa că vă rog frumos fiți blânzi și explicați ca la proști
Vă mulțumesc anticipat

IT   »   Hardware

Răspunsuri

Problema e ca fiecare router are configuratia lui specifica, e destul de greu sa gasesti un manual care sa-ti satisfaca cerintele personalizate. Anterior spuneai ca router-ul e exclusiv wireless (normal ar trebui sa aiba 4 porturi pentru conectivitatea LAN). In cazul acesta pentru PC-ul fara WiFi iti trebuie neaparat un adaptor WiFi (costa in jur de 60 RON). Cat despre configurare, daca nu te descurci singur (incearca diverse configuratii, oricum nu sunt multe chestii pe care le-ai putea strica), sigur va trebui sa obtii suport din alta parte. Exista diverse forum-uri care iti pot sari in ajutor, daca nu ai un cunoscut care se pricepe in domeniul IT. Mult succes.

0 0 0 0 0
5 martie 2012
Helper

Dar manualul de pe CD l-ai citit? Ce model de router este?

0 0 0 0 0
20 februarie 2012
Junior

routerul il configurezi dupa setarile RDS Fiberlink. Laptopul cu wifi, la conectarea cu routerul iti cere SSID (in cazul tau PPOE user & pass) si te-ai conectat, la fel si cu Samsung Galaxy S2.

Cat despre PC care nu are wi-fi, inainte trebuie sa cumberi un Stick USB Wi-Fi, care iti va permite conectarea la wi-fi

0 0 0 0 0
29 ianuarie 2012

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 3 săptămâni

26795 răspunsuri

ultimul răspuns acum 3 săptămâni

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.