Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
Anthony intreaba:
3 raspunsuri, 29 ianuarie 2012

Cum configurez routerul?

Un vecin a cumpărat de curând un router wireless Edimax 802.11n pentru a conecta un laptop cu wifi,și un pc fără placă wifi la internet.ISP-ul e RDS Fiberlink (pppoe,user&pass,etc).Acum întrebarea intrebătoare e,cum configurez routerul care e exclusiv wireless,să ducă atat pc-ul fără placă wireless,cât și laptopul cu wifi,precum și alte dispozitive wifi (samsung galaxy S2)? Am citit și manualul cap-coadă,am căutat și pe google o grămadă,însă nu am găsit setări pentru acest model.Nu le am cu routerele,așa că vă rog frumos fiți blânzi și explicați ca la proști
Vă mulțumesc anticipat

IT   »   Hardware

Răspunsuri

Problema e ca fiecare router are configuratia lui specifica, e destul de greu sa gasesti un manual care sa-ti satisfaca cerintele personalizate. Anterior spuneai ca router-ul e exclusiv wireless (normal ar trebui sa aiba 4 porturi pentru conectivitatea LAN). In cazul acesta pentru PC-ul fara WiFi iti trebuie neaparat un adaptor WiFi (costa in jur de 60 RON). Cat despre configurare, daca nu te descurci singur (incearca diverse configuratii, oricum nu sunt multe chestii pe care le-ai putea strica), sigur va trebui sa obtii suport din alta parte. Exista diverse forum-uri care iti pot sari in ajutor, daca nu ai un cunoscut care se pricepe in domeniul IT. Mult succes.

0 0 0 0 0
5 martie 2012
Helper

Dar manualul de pe CD l-ai citit? Ce model de router este?

0 0 0 0 0
20 februarie 2012
Junior

routerul il configurezi dupa setarile RDS Fiberlink. Laptopul cu wifi, la conectarea cu routerul iti cere SSID (in cazul tau PPOE user & pass) si te-ai conectat, la fel si cu Samsung Galaxy S2.

Cat despre PC care nu are wi-fi, inainte trebuie sa cumberi un Stick USB Wi-Fi, care iti va permite conectarea la wi-fi

0 0 0 0 0
29 ianuarie 2012

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.