Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
3 raspunsuri, 22 decembrie 2011

Nu am sunet la pc deloc, de ce?

Buna. Nu imi mai functioneaza sunetul la pc de cca 3-4 luni. Nici conectat la boxe si cu suntetul dat la maxim. Cand imi da o eroare se aude un sunet de ms-dos, un fel de "ee" scurt si robotic. Este posibil sa mi se stricat placa de sunet? Nu ma stie ajuta nimeni

IT   »   Hardware

Răspunsuri

Placa de sunet nu se ,,strica'' usor , deci este posibil ca driverele placii de sunet sa nu fie instalate corespunzator si de aceea iti apare acea eroare , dezinstaleaza placa de sunet , banuiesc ca este Realetec , si instaleaz-o , ar trebui sa functioneze . in caz ca nu mai ai acel CD ce ti-a fost dat o data cu unitatea centrala pe care se afla majoritatea driverelor , le gasesti pe internet .

0 0 0 0 1 100%
25 decembrie 2011

Autorul intrebarii raspunde:

multumesc

0 0 1 0 0 60%
23 decembrie 2011

B?nuiesc c? în prima faz? ai încercat ?tergerea complet? a driver-ului ?i reinstalarea lui . Dac? da înseamn? c? ai placa de sunet defect? . Sigur , mai ales dac? prime?ti un sunet de erore de tip ms-dos . O po?i înlocui cu una portabil? ?i mai accesibil? .

0 0 0 0 0
23 decembrie 2011

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.