Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
AlexJackson intreaba:
7 raspunsuri, 22 iunie 2009

Grasimea se transforma in muschi?

Am 15 ani practic (nu stiu daca ii pot spune culturism) dar merg la sala de un an si nu cu pauze si lam intrebat pe antrenorul de la sala daca chestia cu grasimea se transforma in muschi si el o zis ca nu e adevarat pt ca omul se naste de ex sa zicem cu 10 tendoale ele nu se inmultzesc ele doar se maresc se lungesc dar ca sa se fada trebe sa slabesti


P.S.:cand am intrat in sala acuma un an aveam 96 de kile acuma am 72 nu am tzinu intotdeauna diete stricte

Nutritie si diete   »   Metode de slabit

Răspunsuri

Junior

Bun?.
Gr?simea se transform? în energia de care are nevoie mușchiul pentru tonifiere. Masa adipoas? scade și mușchiul devine mai vizibil. Asta se întâmpl?.
Pa.

0 0 0 0 0
12 ianuarie 2010

Cat mai multa miscare, mai ales in aer liber, ajuta la eliminarea grasimilor.

Dupa ce slabesti, poti lucra intr-adevar la masa musculara.

0 0 0 0 0
27 octombrie 2009

Michael , lasa internetul si pune mana pe carte " tatutzu" ca atatea greseli gramaticale ca la tine ....mai rar ...mai foarte rar ....

0 0 0 0 0
24 iunie 2009
Junior

Prietene,sincer acum 96 de kilograme la 14 ani?
Sala este doar un remediu pentru a a creste masa musculara intr-un timp mai scurt.Bineinteles ca si exercitiile cardio au si ele un rol,insa sfatul meu ar fi sa te apuci de un sport care sa-ti puna toti muschii in miscare.Bine ar fi si in aer liber.Si-n al doilea rand,cum ti-am mai si spus sala incetineste procesul de crestere al organismului.

0 0 0 0 0
22 iunie 2009
Junior

nu, grasimea se biodegradeaza in molecule mai mici, cu valoare energetica mare. adica, simplist, se transforma in energie, care, ulterior, e folosita in timpul efortului muscular mai intai sub forma de creatina(rezerva energetica de scurta durata) si apoi in ATP(energie pt efort sustinut). marind efortul atat cantitativ cat si calitativ, cresti nevoia organismului de energie, deci cresti arderile. deci NU, grasimea nu se transforma in muschi. niciun tip de molecula nu se transforma in celula(lipide in celule musculare). e ca si cand ai spune ca o caramida se poate transforma intr-o vila pe malul marii.

0 0 0 0 0
22 iunie 2009

Lol, e ca si cum ai zice ca pielea se transforma in muschi.....Normal ca are dreptate antrenorul tau, continua sa faci sala, nu te lasa.

0 0 0 0 0
22 iunie 2009
Junior

Pai normal ca are dreptate cum sa se transforme grasimea in muschi??intai slabesti si dupa aia pui masa musculara.... ;) Tu la 14 ani aveai 96 de kilograme??Erai destul de obez!!Stima!!

0 0 0 0 0
22 iunie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.