Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
6 raspunsuri, 7 iulie 2009

este grav daca iti rupi o alunita?

ce poti pati daca iti rupi o alunita?

Sanatate   »   Altele

Răspunsuri

Junior

Bun?.
Mare grij?, po?i declan?a cancerul de piele. Consult? un medic dermatolog pentru tratament specific.
Pa.

0 0 0 0 0
29 ianuarie 2010

Crema pe baza de rostopasca e pentru negi. Nu pentru alunite. Alunitele nu se trateaza. Se pot scoate prin metode medicale, dar indicat e doar la cele care nu au forme perfecte, nu sunt uniforme.
Du-te la un doctor. Iti va spune daca ai nevoie de un tratament sau daca totul e ok asa.

0 0 0 0 0
9 iulie 2009
Junior

alunitele sunt destul de periculoase. din cauza lor poate apare cancer de piele. Am spus poate apare. deci nu trebuie neaparat sa fie o tragesdie ca ai rupt una . dar fii mai atent/a.

0 0 0 0 0
8 iulie 2009
Junior

In cel mai rau caz cancer,mama a avut o prietena buna care a murit din aceasta cauza....

0 0 0 0 0
7 iulie 2009
Junior

Depinde ce fel de alunita e.

In mod normal, daca se rupe, nu ar trebui sa fie nici o problema; doar ca trebuie sa mergi la medicul dermatolog pentru a analiza rana si riscurile ei.
Daca alunita e cancerigena, o eventuala rupere a ei poate fi periculoasa. Prin batrani umbla vorba ca poti sa si mori de la o alunita cancerigena rupta, pana si pe atunci se stie ca trebuie sa ai grija de alunite.

E bine sa ai grija de alunite, sa nu le rupi, de oricare fel ar fi ele. Daca vrei sa le elimini, exista tehnici medicale de a scapa de ele (laser, cauterizare, chirurgical)

0 0 0 0 0
7 iulie 2009
Veteran

Nu stiu sa-ti zic in termeni de specialitate, dar am un vecin care in timp ce se radea pe fata si-a atins alunita. Cu timpul s-a facut mult mai mare decat era si s-a dus la medic si i-a dat o crema pe baza de rostopasca (o planta medicinala cu flori galbene si cu un lichid galben in tulpina) si in cateva luni i s-a tras.

0 0 0 0 0
7 iulie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.