Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
#..RosSe intreaba:
4 raspunsuri, 22 iunie 2010
Junior

Cum se manifesta apendicita?

ce simptome are ?...cum imi dai seama daca am sau nu apendicita?

Sanatate   »   Infectii

Răspunsuri

Junior

Ca sa iti dai seama daca ai apendicita intinde-te pe pat,ridica putin piciorul drept si roaga pe cineva sau palpeaza-te chiar tu in partea dreapta jos.daca vei simti dereri mari inseamna ca trebuie neaparat sa mergi la spital.Ca si simptome:stare generala proasta,dureri de stomac sau burta(ele sunt resimtite diferit in ciuda faptului ca durerea provine de mai jos),amortirea piciorului drept,etc..

0 0 0 0 0
23 iunie 2010

ai dureri
daca nu esti sigura fa un control

0 0 0 0 0
22 iunie 2010
Veteran

Mananca ft multe grasimi,slanina,kaiser,baga si niste carnati in ulei si niste maioneza si daca seara nu chemi ambulanta sa te interneze in spital ca iti explodeaza apendicele si nu mai poti de durere inseamna ca nu ai nimic.Eu cand am facut operatia m-am trezit la 3 dimineata,am cazut din pat m-am tarat pana la baie de durere crezand ca KFC-ul mi-a venit de hac iar...dar era mai mult decat un crispy strip stricat "in mine",ceva era in neregula,m-am rostogolit pana la frati-miu in camera m-a aruncat in dubita si direct floreasca.

0 0 0 0 0
22 iunie 2010

Eu am facut apendicita acum 6 ani [a fost apendicita acuta]. aveam dureri intr-o parte[ atat in partea stanga, cat si in partea dreapta], nu puteam sa dorm, vomitam absolut orice[ la un moment dat ajunsesem sa vomit chiar daca nu mancam nimic], ma durea capul, aveam febra. Daca se agraveaza,iti amorteste piciorul des. Cred ca cel drept[ apendicele e in dreapta]. Inainte sa ai astfel de simptome, ajungi sa obosesti foarte repede. Du-te la medic. Succes.

0 0 0 0 0
22 iunie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.