Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
andraone intreaba:
3 raspunsuri, 26 iulie 2010
Junior

Cum se trateaza `ciocurile pe coloana`?

Am o cunostinta care sufera de aceasta problema. Merge destul de cocosata din cauza durerilor si o doare in permanenta spatele. Cum se poata trata aceasta afectiune? Sau ..mai bine..exista tratament?

Sanatate   »   Infectii

Răspunsuri

Am si eu o problema am o durere la mina stanga de la umar pana unde e vaccinul care il ai de copil si imi si amorteste mana de la umar, noaptea nu pot sa dorm pe mana cu problema, am fost la medicul meu de familie, mia dat bilet de trimitere la reumatologioe, medicul reumatolog dupa ce mia facut consultatia mia dat sa fac o radiografie de coloana cervicala, am facut radiografia mam dus inapoi la medicul reumatolog cu radiografia si mia spus ca am niste ciocuri pe coloana
mia dat ca tratament sa iau Milgamma N dimineata si la pranz, Xeforapid 2 cp de 8 mg dupa mese si Grimodin 1 cp de 600 mg care iau doar dimineata , mia mai spus medicul reumatolog sa dorm fara perna si sa nu car greutati, tratamentul de cand am inceput sa il tin tot nu mia ameliorat nici durerea si nici amorteala de la mana, medicul reumatolog mia spus ca dupa ce termin cu trat daca nu imi trece durerea si amorteala sa ma duc din nou la ia si sa fac fizioterapie.
Ce sa fac sa imi treaca si de la ce provin aceste ciocuri

0 0 0 0 0
22 noiembrie 2011

trebuie sa faca gimnastica medicala

0 0 0 0 0
1 august 2010
Junior

Nu exista niciun tratament din pacate.Doar o interventie chirurgicala o poate scapa de dureri. Insa si dupa o astfel de interventie exista riscul sa reapara aceste cioturi...

0 0 0 0 0
26 iulie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.