Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
9 raspunsuri, 29 iulie 2010

Ce ati simtit cand ati folosit prima data O.B. ?

Buna,fetelor ! Am si eu o intrebare la voi ... Care ati folosit O.B. ? (Ma refer la cele virgine) Cand l-ati folosit prima data v-a durut ? Ce ati simtit ? Va afecteaza cu ceva ?

Sanatate   »   Sanatatea fizica

Răspunsuri

am o intrebare?folosesc ob de aproape 14 ani si in ultima perioada cand le folosesc ma doare

0 0 0 0 0
24 martie 2011
Junior

Pentru cine era asa convins(a) ca nu sunt sterile - citeste mai atent(a) prospectul din interior. Este neindicat sa mergi la plaja in perioada asta doar daca te simti rau/prea slabita. Altfel nu vad unde ar fi problema expunerii solare. Tampoanele interne sunt facute in asa fel incat majoritatea femeilor sa nu aiba nicio problema la amplasare si/sau mentinere. Cine spune ca sunt incomode inseamna ca si le-a pus gresit, respectiv insuficient de adanc. Si eu eram virgina cand am folosit pentru prima oara o.b.-uri si singura problema a fost ca le-am pus gresit. Altfel...nu am avut nicio durere, infectie, inflamatie, jena... Succes ;)

0 0 0 0 0
28 august 2010
Junior

Nu simti nimic anormal.daca il introduci corect nu se simte absolut deloc !

0 0 0 0 0
2 august 2010
Veteran

Eu eram virgina cand am folosit prima data tampoane interne. Prima data cand am folosit a fost destul de incomod, pentru ca nu l-am introdus cum trebuia. Cu timpul am invatat sa le folosesc. Eu numai din astea folosesc, mai ales pentru plaja, mi se par ideale.

0 0 0 0 0
30 iulie 2010

Autorul intrebarii raspunde:

orgametryl ? asa se numesc pastilele alea ?

0 0 0 0 0
30 iulie 2010
Junior

Tampoanele interne nu sunt recomandate virginelor, mai ales daca mergi la plaja..Vaginul tau nu e obisnuit cu asfel de tampoane, si te ei simti stanjenita toata perioada respectiva. Poti incerca unul acasa si vei intelege ce spun. Cel mai bine mergi la farmacie si ceri niste pastile pentru a amana menstra. Nu mai retin cum se numesc, insa sunt similare cu cele folosite de sportive atunci cand au concursuri in aceasta perioada. Singura chestie e sa nu faci abuz.

0 0 0 0 0
30 iulie 2010

da am fost virgina cand mi l-am pus prima data. nu m-a afectat cu absolut nimic.. dar ai grija daca mergi la plaja.. daca esti in primele zile trebuie sa il schimbi mai des ca nu cumva sa te patezi

0 0 0 0 0
29 iulie 2010

eu folosesc o.b. de la 11 ani.. la inceput foloseam din acelea de marime mai mica.. a fost un pic ciudat pana m`am obisnuit.. dar acuma nu mai am nicio treaba.. ca si cum nu ar fii.

0 0 0 0 0
29 iulie 2010

Am incercat sa folososc,dar am renuntat.Nu m-a durut,dar ma deranja.Trebuie introdus corect incat sa nu-l simti.Nu este indicat in primele zile.De fapt nu este bine sa folosesti tampoane interne si mai ales nu este bine pentru virgine.Pe cutie nu scrie ca ar fi sterile.Aceste tampoane sunt bune in cazul in care mergi la plaja,desi nu este indicat sa mergi la plaja in acea perioada.Sunt persoane care au facut infectie de la ele.Nu le-as folosi decat daca trebuie neaparat sa merg la plaja.

0 0 0 0 0
29 iulie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.