Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
5 raspunsuri, 24 mai 2010

Cu ce-mi trec durerile de maxilar si ureche

Buna seara,
Am si eu suferinta mea proprie.De 3 luni de zile ma doare maxilarul in partea stanga.M-am si obisnuit cu durerea asta, dar durerea de ureche n-o mai suport, pentru ca durerea de la maxilar se duce spre ureche si asa de tare ma doare uneori ca e insuportabil.Am fost la urgente la maxilo faciale la Timisoara si odata in Policlinica.Mi-au recomandat diclofenac unguent,Ketonal si sa-mi pun dintii ca pe partea aia imi lipsesc 3 dinti, nu am deloc legatura.Eu m-as duce sa-mi fac o semiproteza ca asta ar trebui sa-mi pun, dar nu am garantia ca-mi trec durerile astea pe care le am acum,sunt cam reticienta ptr.ca dintii imi lipsec de vreo 25 de ani si abia acu s-o intamplat sa ma doara maxilarul.Ma inteapa in ureche de parca as avea otita.
Sfatuiti-ma si voi ce sa fac, cunoaste cineva in Timisoara un cabinet privat, unde sa gasesc un specialist in problema mea, si care m-ar baga mai serios in seama,pentru ca m-am lamurit cu policlinica lor de la Maxilo .Poate este vre-un tratament cu ameliorare mai rapida.Ar trebui sa merg si la ORL-ist?

Sanatate   »   Stomatologie

Răspunsuri

tot eu sunt ciofu radu em ma intorc in romania special pentru durere de urecge si masea nu locuiesc cu forme legale in olanda si aici ma costa 500 euro pentru a consulta un medic specializat

0 0 0 1 0 80%
7 februarie 2012

buna ziua ,si pe mine de o saptamana ma doare maseaua cu ureche cu tot ,dar nu inteleg fenomenul stranic noaptea ma urc pe pereti din cauza durerti la urechea stanga,am consultat internetul si ma_m documentat va pot multumi unele invataturi mi_au fost de folos, abia astept sa ma reintorc in romania sa ma duc la un o.r.l ,in olanda inebunesc de durere si de preturi cu stima, ***@***.** astept raspunsuri pe mail

0 0 0 0 0
7 februarie 2012
Junior

Eu am facut otita din cauza incheietorii unui cercel (se pare ca se folosesc materiale diferite pentru cheite - cercel de argint, cheita din aliaj), iar durerile pe care le aveam seamana cu cele descrise de dumneavoastra.
Eu zic sa consultati un ORL-ist. Pare mai plauzibila otita, decat o banala durere de dantura.

0 0 0 0 1 100%
1 iunie 2010

Aceste dureri fac obiectul zonei ORL si buco-maxilo-faciale, cu alte cuvinte, trebuie consultat un medic stomatolog si un ORL-ist, in aceasta ordine! O ortopantomograma ar dezvalui problema!

0 0 0 0 0
26 mai 2010
Junior

Bun?.
Cât de u?or te-au expediat!
Un computer tomograf ?i o radiografie dentar? panoramic? pentru a vedea de unde vine durerea ?i apoi instituirea unui tratament.
S?n?tate.
Pa.

0 0 0 0 0
25 mai 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.