Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro Lovit de 7 ori de fulger
andraone intreaba:
4 raspunsuri, intrebare trimisa 21 iunie 2010
Junior

Pete pe fata de la sarcina?

E adevarat ca in timpul sarcinii iti apar niste pete pe fatza?

Sarcina, cresterea copilului   »   Educatie

Răspunsuri

depinde si de tipul de ten

0 0 0 0 0
22 iunie 2010

nu neaparat
verisoara mea nu a avut

0 0 0 0 0
22 iunie 2010
Junior

Pai parerea mea e ca Da..Verisoara mea avea pete pe fata insarcinata fiind cu o fetita...si Matusa mea la fel ...tot fetita avea...se spune ca apar pete pe fata doar mamelor care au fete..:-?...

0 0 0 0 0
22 iunie 2010
Junior

Fiecare organism reactioneaza diferit la sarcina.De obicei nu apar pete pe fata,chiar se observa o imbunatatire a aspectului fetei,parului si unghiilor. Insa daca apar pete e bine sa mergi la un dermatolog pentru a vedea despre ce este vorba.De obicei sunt necesare creme de depigmentare pentru acele pete sau creme cu protectie solara ridicata in perioada calduroasa.

0 0 0 0 0
21 iunie 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 3 săptămâni

26797 răspunsuri

ultimul răspuns acum 1 zile

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.