Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro Liofilizare, apoi rehidratare în spaţiu: ce manâncă astronauţii?
Flavia intreaba:
1 raspuns, intrebare trimisa 5 august 2010

Unde gasesc de cumparat Henna ptr tatuaj?

M-ar interesa de unde as putea sa cumpar henna? Cam cat costa? Se gaseste de cumparat pe undeva prin timisoara? sau vreun site pe internet. cine are cateva raspunsuri concrete sa ma ajute. ms.

!!Atentie!! Henna pt. tatuaje. ( se gaseste si pt. par... etc.)

Shopping   »   Altele

Răspunsuri

okazii.ro

0 0 0 0 0
13 august 2010

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.

Intrebarea ta
TOP
NOUTATI
2IN PUB

5177 intrebari

ultima intrebare acum 3 săptămâni

26797 răspunsuri

ultimul răspuns acum 10 ore

98.74% din

întrebări au primit răspuns

Invita prieteni
Navigatii WayteQ
Ameon.ro
prietena parere important facultate destul acesta intrebare raspuns muzica varsta conteaza gasesc intrebarea persoane problema exemplu simplu posibil incercat singura frumos astfel inseamna dumnezeu majoritatea totusi aceste relatie impreuna probleme persoana legatura vedere faptul suntem oricum sincer anumite partea lucruri aproape intampla femeie general neaparat perioada primul gasesti și recomand

FAQ | Contact | Advertising

2in.ro, intrebariinteresante.ro

Copyright © 2009 - 2016

Termeni si conditii

 

Pagina dezvoltată de Refero Group.