Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
6 raspunsuri, 7 noiembrie 2009

Cum sa scriu cu diacritice?

Cum sa scriu cu diacritice - va rog frumos sa imi spuneti si mie daca stiti vreun program care se instaleaza usor pentru ca am de facut lucrari pt facultate si profesorii au zis ca ne scad din punctaj daca nu scriem cu diacritice. Pe google n-am gasit mai nimic, programele sunt ori prea greu de instalat ori nu se deschid ca sa le salvez in calculator. De ex imi zice sa dau click pe nu stiu ce din control panel si eu nu am acel lucru in control panel, sau gasesc un prog. pe diacritice.ro care nu se deschide. Pls help

Studii, cursuri   »   Facultate

Răspunsuri

Diacritice pentru orice fel de lucrari.

Diacritice pentru orice fel de lucrari.
Licenta, Disertatie, orice fel de lucrare
Rapid si ieftin! Nu mai pierde timp punand diacriticele pentru lucrarea ta, in maxim 1 ora ai lucrarea terminata!!!

contact: diacriticelucrari @ yahoo . com mail sau mess

0 0 0 0 0
9 iunie 2010

diacritice.ro e un programel mic pe care il iei de acolo,se instaleaza usor si cand vrei sa scrii ?,?,?,â,î tii apasata tasta Alt+litera respectiva.te invata pe site.succes

0 0 0 0 1 100%
8 noiembrie 2009
Junior

Pentru windows xp; urmeaza calea asta:
Start- Control Panel-Date, Time, Language, and Regional Options- Regional and language option-(se va deswchide o noua fereastra cu 3 meniuri) click pe language-details- ai un buton "add"-Romanian si alege ce fel de tastatura sa fie. In principiu lasa pe cea principala sa fie pe english.
iti va aparea pe desktop o icoana cu language bar, in prinicipiu trebuie sa apara dreapta sus. In principiu o sa vezi En sau Ro, depinde ce ai setat tu primordial.Ai un puton de minimize, poti sa il apesi astfel va aparea pe taskbar (dreapta jos).
Ca sa scrii cu caractere romanesti vei face astfel:
Deschizi microsoft word(de exemplu), Apesi porma pe en si se va deschide un meniu alegi de acolo limba dorita, in acest caz Ro si vei putea scrie.
Diferenta de taste
taste vechi taste noi
y z
z y
[ ?
] î
; ?
' ?
\ â
Restul te las pe tine sa le descoperi, sunt puncte, semnul intzrebari parantezele...
Spor la lucru.

0 0 0 0 1 100%
8 noiembrie 2009
Junior

Da, (pentru Windows XP) din Control Panel, Regional and Language Options, Advanced, alegi Romanian ?i bagi discul cu Windows XP în cd/dvd-rom/writer/re-writer, ce ai tu acolo.
La Regional Options alegi Romanian, Location - Romania, apoi dai la Languages (sus, a doua) ?i alegi Details, apoi setezi pe Romanian. Cam astea ar trebui s? fie.
Tastele sunt pozi?ionate în dreapta literelor P ?i L (cel pu?in a?a e la mine).

0 0 0 0 1 100%
7 noiembrie 2009

apesi pe ctrl+shift si poti scrie cu diacritice. diacriticile le ai pe tastele { [ -_ += :;\"\'?/ si mai sunt cateva,dar nu le stiu exact p toate.

0 0 0 0 0
7 noiembrie 2009
Junior

Nu inteleg de ce ai nevoie de un program special.

Te duci in Control Panel si este acolo o optiune Regional and Language Options (posibil ceva asemanator in functie de versiune, nu trebuie sa fie exact asta, dar e usor sa te prinzi daca citesti pe acolo).
In fereastra care iti apare, sus o sa fie si ceva legat de tastatura (Keyboard). Intri, o sa ai posibilitatea sa iti schimbi setarile de tastatura, si dintr-o lista predefinita de acolo iti alegi romana.
Si... gata.
In dreapta jos la bara, inainte de zona in care iti arata niste programele de-ale tale si apoi ceasul, iti apare un patratel pe care scrie EN si daca dai click pe el iti apare un meniu mic si poti sa alegi romana RO.
Daca nu apare patratelul cu EN, dai click drepata pe bara de jos, intri la Toolbars si iti setezi Language bar.

0 0 0 0 1 100%
7 noiembrie 2009

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.