Intrebarea ta

5192 intrebari

ultima intrebare 14 noiembrie 2016

26825 răspunsuri

ultimul răspuns acum 4 zile

98.65% din

întrebări au primit răspuns

Trimite SMS-uri gratuite nelimitate prin oye.ro
9 raspunsuri, 2 februarie 2011

Ce facultate sa urmez?

Ai mei ma indruma la Protectia Mediului ca se castiga bine, dar eu vreau la Drept ca sa fiu sincer matematica si fizica sau chimia nu mi-au placut niciodata! La engleza ma pricep f.bine, cunostiinte in calculatoare avansat nici chiar expert! romana mai cochetez cu ea... si istoria o ador!
Deci ce imi recomandati?
P.S: daca termin facultatea de protectia mediului ce as putea sa devin?

Studii, cursuri   »   Scoala

Răspunsuri

Buna!si eu m-am gandit sa ma indrept tot spre protectia medilui
Ecologie si protectia mediului-linia germana la UBB-Cluj stie cineva ceva desprea facultatea asta ceva...?
Oare exista si de aici oportunitati pt viitor,sau trebuie sa ma duc la Bucuresti ...

0 0 0 0 0
19 iunie 2011

Autorul intrebarii raspunde:

Mersi frumos! deja m-ai convins de la partea cu 20 de firme partenere!

0 0 0 0 0
13 februarie 2011
Veteran

Du-te la istorie. Da-i incolo de bani. Fa ce iti place, oricum sunt sanse minime sa lucrezi in domeniul in care termini facultatea. Mor cand va vad asa materialisti, de asta e tara asta asa cum e, ca toti se dau dupa bani si nimeni nu mai face nimic cu drag si cu pasiune. De aia ne ducem de rapa.

0 0 0 0 1 100%
8 februarie 2011

*din timpul studentiei

0 0 0 0 0
7 februarie 2011

Buna! Si eu am vrut sa intru la o facultate axata pe mediu, asa ca m-am gandit: Universitatea din Bucuresti ori Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (Ecologie si protectia mediului ori Ingineria mediului)... Intr-un final mi-am dat seama ca-mi doresc sa devin inginer de mediu. Sfat: nu te lua dupa parinti, tu stii cel mai bine ce-ti place si ce-ti doresti in viata. Adevarul e ca se castiga bine in domeniul asta, cu Protectia mediului (este de viitor). Trebuie sa ai grija insa ce facultate iti alegi. Spre exemplu, facultatea la care sunt studenta are peste 20 de firme partenere care te vor ajuta dupa ce termini sa te angajezi (plus avantajele din timpul studentei: burse, cei de la Apa Nova Bucuresti ofera burse in valoare de 200 de euro lunar; excursii de studiu, unde nu-ti platesti nici macar mancarea si apa). Legat de Drept, nu detin prea multe informatii asa ca nu ma bag. Insa daca te intereseaza partea legata de mediu poti sa arunci privirea peste urmatoarele linkuri:

http://hidrotehnica.utcb.ro/...

http://hidrotehnica.utcb.ro/...

Sa ne spui ce-ai ales!

Bafta!

0 0 0 0 2 100%
7 februarie 2011

lasa dreptul ca ramai in drum,sa fi avocat te costa mii de euro

0 0 0 0 0
6 februarie 2011
Junior

Despre Protectia Mediului nu stiu nimic, la Drept e enorm de mult de citit si invatat dar se merita daca iti place, cea mai buna optiune ar fi sa te indrepti catre ce tine de calculatoare cum zici tu, programare etc. Sunt multe optiuni, ai de unde alege, citeste despre fiecare facultate, ce materii au, ce sanse de angajare ai cand termini...bine, in zilele noastre greu gasesti un loc de munca bun. Succes!

0 0 0 0 1 100%
2 februarie 2011
Veteran

captain planet

0 0 0 0 0
2 februarie 2011

Acesta nu este un forum! Si de aceea raspunsurile vor fi date exclusiv unei intrebari, si nu sub forma de replica pentru un alt raspuns.
Daca doresti sa votezi un raspuns fa click pe stelutele aflate sub acesta. Votul cuprinde note de la 1 la 5, cea din urma fiind nota maxima. Daca autorul intrebarii iti va precia in mod deosebit raspunsul, vei primi un High Five.
Daca ai o intrebare pune-o in sectiunea intrebarii si nu in sectiunea raspunsurilor. Nu scrie nici un raspuns ce nu are legatura cu intrebarea.